Massages & Lichaamsbehandelingen

Ultimate Relaxing massage
Tijdens deze manuele massage worden naar keuze de spiergroepen in nek, schouders, rug of benen behandeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van pure essentiële oliën die uw huid verzorgen en uw zintuigen prikkelen. Deze vorm van massage werkt uitstekend bij fysieke ‘problemen’ zoals vastzittende spieren, hoofdpijn en pijn in de nek en rug. U kunt kiezen tussen een massage van 25 of 50 minuten. Voor een volledige lichaamsmassage wordt 50 minuten aangeraden.

Sportmassage
Een massage om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van lichamelijke inspanning, terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Hierdoor herstelt u sneller. U kunt kiezen tussen een massage van 25 of 50 minuten.

Voetreflex massage
Door de voetreflexzones te masseren behandel je een orgaan, de zenuwen of weefsels die in verbinding staan met de drukpunten op de voet. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd. De massage zorgt voor een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Eventuele blokkades worden opgeheven en lichaamsprocessen die zijn gestagneerd komen weer in beweging.