Huidverbetering

Real peel AHA fruitzuur behandeling/ACNE behandeling
Bij de Real Peel behandeling gebruiken we fruitzuuroplossingen die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) eraf ‘pelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar worden. De Real Peel behandeling helpt bij het verminderen van acné, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën, littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid en leidt tot zichtbare huidverbetering en een frissere en zachtere huid. De Real Peel behandeling is alleen in kuurverband mogelijk en wordt ondersteund door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze huidspecialisten voor een optimaal resultaat.

Bindweefselmassage gelaat
Deze techniek wordt omschreven als fitness voor het gezicht. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met de bindweefselmassage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp-en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd vandaar de naam Passage Massage en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel.

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en nog veel belangrijker te behouden, raden wij meerder behandelingen aan.