Behandelingen

Huidverbetering

Real peel AHA fruitzuur behandeling/ACNE behandeling
Bij de Real Peel behandeling gebruiken we fruitzuuroplossingen die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) eraf ‘pelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar worden. De Real Peel behandeling helpt bij het verminderen van acné, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën, littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid en leidt tot zichtbare huidverbetering en een frissere en zachtere huid. De Real Peel behandeling is alleen in kuurverband mogelijk en wordt ondersteund door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies voor een optimaal resultaat.

Bindweefselmassage gelaat
Deze techniek wordt omschreven als fitness voor het gezicht. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met de bindweefselmassage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp-en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd vandaar de naam Passage Massage zoals deze techniek ook veel genoemd wordt omdat er echt gewerkt wordt met het onderliggende bindweefsel.

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en nog veel belangrijker te behouden, raad ik meerder behandelingen aan.


Gezichtsbehandelingen

Express Treatment
Een optimale huidconditie in minder dan een uur! Deze behandeling is speciaal afgestemd voor mannen en vrouwen met weinig vrije tijd. Tijdens deze behandeling krijgt u een gelaatsreiniging en peeling, gecombineerd met een ontspannend masker dat de bloedcirculatie stimuleert. Na de behandeling bent u weer topfit en klaar om uw werkzaamheden te hervatten of om een avondje uit te gaan.

Hydro Active Treatment
Deze intensieve, vochtregulerende behandeling is een weldaad voor de vermoeide en gestreste huid. Deze diep hydraterende behandeling is een combinatie van gelaatsreiniging, epileren, peelen, stomen, dieptereiniging en een hydraterend masker waardoor uw huid weer zacht en soepel zal aanvoelen. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.

Ultra Pure Treatment
Een reinigende en zuiverende behandeling om de huidtextuur en helderheid van het gelaat te verbeteren. Speciaal voor de onzuivere huid die gevoelig is voor acné. Een speciale dieptereiniging en een verzachtend masker in combinatie met een speciale massage pakken de onzuiverheden bij de bron aan. De huid is gereinigd, verzacht en gladder.

Ultimate Mimox Treatment
Deze preventieve anti-ageing behandeling helpt de vorming van nieuwe rimpels vertragen en de bestaande mimische rimpels rond de mond en de ogen te ontspannen. De behandeling word gestart met het epileren van de wenkbrauwen, reiniging, peelen, stomen, dieptereiniging en een anti age masker. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende créme.

Relaxing Treatment
Dit is een stimulerende gezichtsbehandeling voor een optimale conditie van de huid in combinatie met de speciale Dr. Tadlea massage. Tijdens deze behandeling krijgt u een gelaatsreiniging en dieptereiniging, de onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen geëpileerd.
U ervaart een gevoel van welbehagen gecreëerd door diverse maskers, tezamen met het “Ultimate Care Blue Blood Serum”. De zuurstofopname van de huidcellen wordt verhoogd waardoor dofheid vermindert. Tevens wordt het aantal en de diepte van de bestaande mimische rimpels verminderd. Uw innerlijke balans wordt versterkt en u zult zich als herboren voelen.

Minilift Treatment
Mini Lift is een cosmetisch liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Door toepassing van de op elkaar afgestemde Mini Lift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de micro-circulatie aangezet, een betere vochtcirculatie verkregen en rimpelvermindering bewerkstelligd. De huid krijgt een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien.  De Mini Lift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huid die al in één behandeling duidelijk zichtbaar is en in kuurvorm een opbouwend resultaat heeft.

Royalty Treatment
Een zeer exclusieve behandeling die onmiddellijk de tekenen van huidveroudering reduceert en een jongere en gladdere huid tevoorschijn doet komen. Dr. Tadlea’s Secrets of Eternity Cream in combinatie met het Ultimate Care Mimox Serum zorgen voor het stimuleren van de celvernieuwing en helpen de spieren te ontspannen. Door de innovatieve gezichtsmassage ervaart u een gevoel van welbehagen. Tevens krijgt u bij deze behandeling een gelaatsreiniging en dieptereiniging, worden onzuiverheden verwijderd, de wenkbrauwen geëpileerd en wordt er een masker aangebracht.

BioBalance Treatment for Men
Afhankelijk van de huidconditie vindt er een hydraterende, reinigende of kalmerende gezichtsbehandeling plaats dat speciaal ontwikkeld is voor de man. Tevens gaat deze behandeling huidveroudering tegen, het neutraliseert de huid en werkt verzachtend bij huidirritaties. Tijdens deze behandeling krijgt u een gelaatsreiniging, een dieptereiniging, worden onzuiverheden verwijderd  en de wenkbrauwen geëpileerd. Ook wordt een masker aangebracht met als afsluiting het aanbrengen van een verzorgende crème. Het eindresultaat is een van energie stralende huid!


Massages & Lichaamsbehandelingen

Ultimate Relaxing massage
Tijdens deze manuele massage worden naar keuze de spiergroepen in nek, schouders, rug of benen behandeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van pure essentiële oliën die uw huid verzorgen en uw zintuigen prikkelen. Deze vorm van massage werkt uitstekend bij fysieke ‘problemen’ zoals vastzittende spieren, hoofdpijn en pijn in de nek en rug. U kunt kiezen tussen een massage van 25 of 50 minuten. Voor een volledige lichaamsmassage wordt 50 minuten aangeraden.

Sportmassage
Een massage om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van lichamelijke inspanning, terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Hierdoor herstelt u sneller. U kunt kiezen tussen een massage van 25 of 50 minuten.

Voetreflex massage
Door de voetreflexzones te masseren behandel je een orgaan, de zenuwen of weefsels die in verbinding staan met de drukpunten op de voet. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd. De massage zorgt voor een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Eventuele blokkades worden opgeheven en lichaamsprocessen die zijn gestagneerd komen weer in beweging.


Manicure & Pedicure

Manicure basis
Een Quick manicure waarbij uw nagels in de juiste vorm worden gevijld en de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. De nagels worden met een prachtige lak bedekt.

Pedicure behandeling basis
Nagels knippen, nagelriemen verzorgen en verwijderen van eelt, likdoorn en ingroeiende teennagels. Tevens ben ik Medisch pedicure en gediplomeerd om diabetische, reumatische en spastische voeten te behandelen.

Special Spa Pedicure
Basisbehandeling + voetenscrub, voetenmasker en voetmassage met verzorgende voeten crème.

CND Shellac
De nieuwste techniek op gebied van nagellak. Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, geen scheurtje of krassen. Shellac geeft je sterke en schitterend gekleurde glansnagels.


Overige services

 • Epileren wenkbrauwen
 • Wimpers of wenkbrauwen verven
 • Wimpers en wenkbrauwen verven
 • Wenkbrauwen verven en epileren
 • Wimpers en wenkbrauwen verven en epileren
 • Harsen bovenlip of kin
 • Harsen bovenlip en kin
 • Harsen onderbenen of bovenbenen
 • Harsen onderbenen en bovenbenen
 • Harsen onderbenen bovenbenen en bikinilijn
 • Harsen armen
 • Harsen rug
 • Harsen oksels of bikinilijn
 • Elektro coagulatie
 • Elektrisch ontharen

Alle combinaties zijn mogelijk.