Gezichtsbehandelingen

Express Treatment
Een optimale huidconditie in minder dan een uur! Deze behandeling is speciaal afgestemd voor mannen en vrouwen met weinig vrije tijd. Tijdens deze behandeling krijgt u een gelaatsreiniging en peeling, gecombineerd met een ontspannend masker dat de bloedcirculatie stimuleert. Na de behandeling bent u weer topfit en klaar om uw werkzaamheden te hervatten of om een avondje uit te gaan.

Hydro Active Treatment
Deze intensieve, vochtregulerende behandeling is een weldaad voor de vermoeide en gestreste huid. Deze diep hydraterende behandeling is een combinatie van gelaatsreiniging, epileren, peelen, stomen, dieptereiniging en een hydraterend masker waardoor uw huid weer zacht en soepel zal aanvoelen. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.

Ultra Pure Treatment
Een reinigende en zuiverende behandeling om de huidtextuur en helderheid van het gelaat te verbeteren. Speciaal voor de onzuivere huid die gevoelig is voor acné. Een speciale dieptereiniging en een verzachtend masker in combinatie met een speciale massage pakken de onzuiverheden bij de bron aan. De huid is gereinigd, verzacht en gladder

Ultimate Mimox Treatment
Deze preventieve anti-ageing behandeling helpt de vorming van nieuwe rimpels vertragen en de bestaande mimische rimpels rond de mond en de ogen te ontspannen. De behandeling word gestart met het epileren van de wenkbrauwen, reiniging ,peelen, stomen, dieptereiniging en een anti age masker. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende créme.

Relaxing Treatment
Dit is een stimulerende gezichtsbehandeling voor een optimale conditie van de huid in combinatie met de speciale Dr. Tadlea massage. Tijdens deze behandeling krijgt u een gelaatsreiniging en dieptereiniging, de onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen geëpileerd.
U ervaart een gevoel van welbehagen gecreëerd door diverse maskers, tezamen met het “Ultimate Care Blue Blood Serum”. De zuurstofopname van de huidcellen wordt verhoogd waardoor dofheid vermindert. Tevens wordt het aantal en de diepte van de bestaande mimische rimpels verminderd. Uw innerlijke balans wordt versterkt en u zult zich als herboren voelen.

Minilift Treatment
Mini Lift is een cosmetisch liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Door toepassing van de op elkaar afgestemde Mini Lift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de micro-circulatie aangezet, een betere vochtcirculatie verkregen en rimpelvermindering bewerkstelligd. De huid krijgt een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien.  De Mini Lift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huid die al in één behandeling duidelijk zichtbaar is en in kuurvorm een opbouwend resultaat heeft.

Royalty Treatment
Een zeer exclusieve behandeling die onmiddellijk de tekenen van huidveroudering reduceert en een jongere en gladdere huid te voorschijn doet komen. Dr. Tadlea’s Secrets of Eternity Cream in combinatie met het Ultimate Care Mimox Serum zorgen voor het stimuleren van de cel vernieuwing en helpen de spieren te ontspannen. Door de innovatieve gezichtsmassage ervaart u een gevoel van welbehagen. Tevens krijgt u bij deze behandeling een gelaatsreiniging en dieptereiniging, worden onzuiverheden verwijderd, de wenkbrauwen geëpileerd en wordt er een masker aangebracht.

BioBalance Treatment for Men
Afhankelijk van de huidconditie vindt er een hydraterende, reinigende of kalmerende gezichtsbehandeling plaats dat speciaal ontwikkeld is voor de man. Tevens gaat deze behandeling huidveroudering tegen, het neutraliseert de huid en werkt verzachtend bij huidirritaties. Tijdens deze behandeling krijgt u een gelaatsreiniging, een dieptereiniging, worden onzuiverheden verwijderd  en de wenkbrauwen geëpileerd. Ook wordt een masker aangebracht met als afsluiting het aanbrengen van een verzorgende crème . Het eindresultaat is een van energie stralende huid!